avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contestatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contestatie

Cum se poate contesta o decizie irevocabila data de Curtea de apel, fara sa stiu ca lichidatorul a facut recurs la fuzionarea a 2 societati, dupa ce imi da OK verbal? Astept urgent raspuns. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ela 10 , utilizator 17:30, 8 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Impotriva hotararii judecatoresti se pot exercita caile de atac prevazute de lege prin dispozitii imperative, de la care nu se poate deroga.
Fata de aceste dispozitii, recursul declarat impotriva unei decizii irevocabile a unei instante de recurs este inadmisibil, o asemenea hotarare nefiind susceptibila de a mai fi atacata cu recurs.
In cazul dumneavoastra sansele reale de a ataca decizia sunt egale cu zero, avand in vedere ca cele doua cai de atac extraordinare: contestatia in anulare si revizuirea nu isi au aplicabilitatea.
Cu stima !

Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat
Va multumesc ptr. raspuns, dar lichidatorul nu trebuie sa reprezinte firma? Atunci de ce o ataca si o contesta?
Nu am vazut dosarul, deci nu pot sa vin cu mai multe aprecieri. In al doilea rand lichidatorul nu reprezinta firma , chiar daca are unele interese in cauza.
Lichidator : Persoana desemnata cu intocmirea documentatiei privind lichidarea unei societati comerciale.
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat
Buna ziua!
Da stiu, nu reprezinta societatea dar eu pot in instanta solicita schimbarea lui(a lichidatorului)?
Reorganizarea s-a facut in temeiul legii 64/1995.
Multumesc ptr. raspunsurile de pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac Marta Tot Marta Tot Ce cai extraordinare de atac exista in cazul respingerii de catre ICCJ a unei cereri de revizuire a unei hot.def. si irev.? (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare moraru alexandru moraru alexandru in urma unui proces privind revizuirea a doua hotarari ramase definitive instanta de fond a admis revizuirea anuland cea din urma hotarare iar instanta de ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante salariale Statescu Statescu Buna seara! Conform Legii nr.304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, Secţia comercială a ICCJ soluţionează, în raport cu competenţa ... (vezi toată discuția)