Cum se poate contesta o decizie irevocabila data de Curtea de apel, fara sa stiu ca lichidatorul a facut recurs la fuzionarea a 2 societati, dupa ce imi da OK verbal? Astept urgent raspuns. Multumesc
Buna ziua !
Impotriva hotararii judecatoresti se pot exercita caile de atac prevazute de lege prin dispozitii imperative, de la care nu se poate deroga.
Fata de aceste dispozitii, recursul declarat impotriva unei decizii irevocabile a unei instante de recurs este inadmisibil, o asemenea hotarare nefiind susceptibila de a mai fi atacata cu recurs.
In cazul dumneavoastra sansele reale de a ataca decizia sunt egale cu zero, avand in vedere ca cele doua cai de atac extraordinare: contestatia in anulare si revizuirea nu isi au aplicabilitatea.
Cu stima !
Nu am vazut dosarul, deci nu pot sa vin cu mai multe aprecieri. In al doilea rand lichidatorul nu reprezinta firma , chiar daca are unele interese in cauza. Lichidator : Persoana desemnata cu intocmirea documentatiei privind lichidarea unei societati comerciale.
Buna ziua!
Da stiu, nu reprezinta societatea dar eu pot in instanta solicita schimbarea lui(a lichidatorului)?
Reorganizarea s-a facut in temeiul legii 64/1995.
Multumesc ptr. raspunsurile de pana acum.