avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate webstarrr

Activitate webstarrr

In Franta pentru o capacitate mai mica de 750kg, nu este nevoie sa o inmatriculezi, poti sa pui pe ea aceleasi nr ca si cele de pe masina. Insa stiu ca la noi este absolut obligatoriu inmatriculata. Traseul meu e cam asa : franta, germania, austria, ungaria, vama nadlac si brasov. Ce pot sa fac ca sa pot veni in romania , sa trec vama si sa pot circula legal , de ce acte am nevoie si ce trebuie sa fac ? Nu stiu mai nimic despre asa o problema si daca ati punea sa-mi spuneti ce solutii sunt?

Va multumesc!
Inca nu am cumparat remorca, pentru ca vreau sa aflu mai intai ce variante am . Obligatoriu voi avea contract de vanzare-cumparare pentru ea insa nu stiu nimic legat de asigurare si itp , daca se fac si cum. Remorca este una de 100kg, capacitate max de 400kg, pe 2 roti. In Franta pentru o cap
Buna tuturor !

Saptamana viitoare eu as vrea sa ma intorc in tara si m-am gandit sa cumpar o remorca mai micuta, una pe 2 roti ca sa pot sa aduc si niste lucruri care le mai am pe aici, dar nu mai au loc in masina. Problema e ca eu acum sunt in Franta si aici nu e nevoie sa inmatriculezi remorca, poti sa pui nr de pe masina, dar in Ro si probabil si alte tari din UE , stiu ca remorca trebuie sa aiba nr proprii. Intrebarea mea : Ce trebuie sa fac ca sa pot sa circul si sa intru in tara legal ?

Va multumesc !