avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate simonac1981

Activitate simonac1981

Buna ziua!

Se pare ca nu sunteti sigura victima a Dor-Ze Invest. Si eu am semnat un antecontract in iulie 2009. Cand am ajuns la locatie, parea un santier in lucru Dupa ce am semnat antecontractul si am dat avansul, santierul pare sa se fi inchis. Am sunat la ei si mi-au spus, crezand ca nu am verificat, ca santierul se afla in constructie. Am tot asteptat si am observat ca intr-adevar nu se mai construieste nimic. Doamna Nicolae Veronica continua sa ma minta frumos la telefon, la fel si domnul Shenhav Zeev: ca fac contract cu Adama , ca au dat de o teava de care nu stiau, ca chiar ca ploua afara.... I-am anuntat ca doresc sa le dau decizia de renuntare la contract, sa nu platesc penalitati la rata, mi-a spus aceeasi doamna ca fara nicio problema, insa acum nu mai sunt de gasit nici dansa, nici domnul Zeev, in calitate de promitent -vanzator.
Eu il consider ca facand abuz de incredere si multe alete, doresc sa imi recuperz banii si nu stiu cum sa procedez. Cred ca sunt si alte persoane in situatia noastra si as vrea sa "ne adunam si sa protestam impotriva acestor oameni care se imbogatesc pe seama nevoilor noastre. Adresa mea de mail este seemoh@yahoo.com.
Domnule avocat, ne puteti ajuta cu un sfat in acest caz? Multumesc anticipat!