Cred ca m-am exprimat gresit, compania la care lucrez mi-a virat salariul. Banca mi i-a luat pe toti, si asta fiindca nu am avut sa pun nici un ban in ultimii doi ani pe card. Nu am lasat niciodata( in 2 ani) nimic pe card. Si din aceasta cauza mi-au retinut salariul. Dar eu stiu ca nu se poate retite TOT salariul. Eu nu am bani de paine o luna de zile, eu stau cu chirie, si multe altele.
Buna ziua,
In 2007, am facut o descoperiere de card, la BRD de 39990 lei pe care o puteam achita in termen de 2 ani. In fiecare luna trebuia sa las o dobanda de vreo 80 lei. Nu am avut , si nu am putut sa las. Cu o luna inainte am fost la banca sa intreb daca se poate prelungi perioada de rambursare cu alti 2 ani. Mi s-a spus k se poate doar in conditiile in care am lasat macar dobanda. In caz contrar , mi se va pune toata suma, la celalalt credit, urmand sa fiu sunata de un reprezentant al bancii pentru a stabili o rata lunara. Lucru care nu s-a intamplat. Pe data de 10.10.2009, s-au implinit cei 2 ani, iar in luna noiembrie pe data de 4 , in momentul in care mi s-a virat salariul, acesta a fost retinut integral.
Vreau sa stiu daca acest lucru este posibil, deoarece, stiu ca nu au voie sa opreasca mai mult de 30% sau 50% din salariu.
Va multumesc.