Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare. Cine este raspunzator intr-un SRL cu asociat unic roman si cu administrator si manageri cetateni straini din afara UE, pentru incheierea verbala sau scrisa a unor acte ilicite de catre administrator/manageri? Se poate incheia un act prin care se atribuie intreaga responsabilitate a actelor incheiate administratorului/managerilor?
Am venit in Romania cu Viza Business, eu în calitate de titular al unei firme si, de asemenea, ca director de proiect al guvernului indian, si sotia mea ca general manager al firmei mele din India. Firma mea nu poate investi 50.000 euro in Romania. Putem obtine totusi permis de lunga sedere si de lucru in baza unui contract comercial de prestari servicii incheiat intre firma mea din India si o firma din Romania pentru desfasurarea de activitati de import-export intre India si Romania? Va rog sa ma sfatuiti care este cea mai buna metoda legala pentru a obtine permis de lucru si de sedere indelungata in Romania.