avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Care este modalitatea legala cea mai buna pentru a ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Care este modalitatea legala cea mai buna pentru a obtine permis permanent de lucru in Romania?

Buna ziua,

Am venit in Romania cu Viza Business, eu în calitate de titular al unei firme si, de asemenea, ca director de proiect al guvernului indian, si sotia mea ca general manager al firmei mele din India. Firma mea nu poate investi 50.000 euro in Romania. Putem obtine totusi permis de lunga sedere si de lucru in baza unui contract comercial de prestari servicii incheiat intre firma mea din India si o firma din Romania pentru desfasurarea de activitati de import-export intre India si Romania? Va rog sa ma sfatuiti care este cea mai buna metoda legala pentru a obtine permis de lucru si de sedere indelungata in Romania.

Va multumesc si astept raspuns.
indelungata sau permanenta? hotarati-va...:rolleyes: cea mai sigura solutie este, cetatenia, altfel...;)
Ultima modificare: Duminică, 8 Noiembrie 2009
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean indian,in india yo44 yo44 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva,poate din experienta,sau poate ca stie carei autoritati romane sau indiene sa ma adresez.Eu sunt cetatean roman si doresc ... (vezi toată discuția)
Pentru revenirea in romania Sunt căsătorit cu cetățeancă indiană în cipru de 7 ani si avem un copil de 7 ani . Soția are permis de sedere valabil până 2020 emis de emigrare ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean indian casatorieinstrainatate casatorieinstrainatate Recent m-am casatorit cu un sotul meu care este din India. Eu locuiesc in Anglia de 10 ani. Am cateva intrebari. 1 Care este calea cea mai usoara si rapida ... (vezi toată discuția)