Buna ziua. In 2008 am facut o refinantare la banca si am incheiat si un contract de asigurare .
Dupa cateva luni am ramas fara servici, situatie care a durat un an si jumatate. In acest timp firma de asigurari a platit bancii suma integrala a creditului. Ce urmeaza? Nu am primit nici o instiintare de executare.
Mentionez ca nu am nici un fel de bun, proprietate pe numele meu.
De cateva luni m-am reangajat.
Prin HCL 127 din 205, insa atunci era 45 de euro mp, insa chiar daca dosarele pentru cumparare au fost depuse , nu s-a vandut nimanui-motivul - sa se rezolve intai cu Lg. 1o- acum au stabilit pretul ca fiind 15.
Am auzit ca exista o lege prin care se stipula ca dupa 15 ani de cand esti proprietar pe casa si platesti chirie pentru curte, poti fi improprietarit fara a plati.Este adevarat?. Va multumesc
Buna ziua. Am cumparat in 1996 , prin lg.112 un imobil situat la curte cu suprafata de 8o mp.. Mentionez ca am obtinut proprietatea pe imobil , restul de 200 mp , curte si gradina ( casa care a fost nationalizata cu tot cu teren, nu separat) platind in continuare chirie (il avem in chirie de aproximativ 4o de ani). Dupa atatia ani de chirie primaria ne spune ca il putem cumpara la pretul de 145 euro pe mp!!!!!!!!. Ce modalitate avem de a intra in posesia lui fara a plati acesti bani, avand in vedere ca platim si suntem chiriasi de atata timp?
Va multumesc.