in cazul meu trebui sa scriu ultima firma inregistrata pe cartea de munca ....?legal ? daca firmele la care am lucrat nu imi pot plati darile la stat pe ultimul an pot plati eu undeva ? cand si unde ?
noua firma la care ma duc i-mi cere sa completez un formular si sa scriu datele ultimei firme la care am lucrat pentru fortele de munca? care date sa le dau daca cele doua firme nu vor sa-mi plateasca darile la stat din urma ....ce trebui sa fac in situatia data ?sa dau numele firmei care am lucrat 9 ani dar carte e operata cu ultima data acum un an ? cine ma controleaza pe mine acum si cine imi poate da amenda ?
-buna ziua ,ma numesc adrian si am o intrebare-
=eu am cartea de munca la mine , am lucrat la o firma 9 ani si dupa ce am plecat de la acea firma am pastrato acasa , am plecat la o alta firma unde am lucrat 6 luni si mi-au zis ca lucrez cu contract de munca dar nu mi lau inregistrat la itm, am plecat dupa 6 luni si apoi am mai lucrat la o alta firma iar 8 luni si aici nici macar nu am mai facut un contract de munca ,acum am plecat la o alta firma si nu stiu ce sa fac cu cartea de munca ca am lipsa 1 an si daua luni pe ia? sa continui si sa am lipsa cum ca am lucrat fara carte de munca ? daca continui asa?astept sa-mi raspundeti sau sa ma indrumati multumesc ?