Buna ziua,
Ma intereseaza daca in cazul in care esti insarcinata la sfarsitul studiilor universitare la zi, master si te angajezi la finalul acestora daca se calculeaza perioada din facultate pentru calculul indemnizatiei.
daca se calculeaza atunci care este cuantumul ei? salariul minim pe economie sau se tine cont de perioada ca si vechime?
Multumesc
Buna ziua,
Lucrez la o firma de prestari servicii. Aceasta firma a cumparat in leasing o autoutilitara second hand. Aceasta autoutilitara a fost achizitionata lovita pe o parte si din aceasta cauza sa scris o minuta de vanzare cumparare in care s-a specificat ca firma de leasing va face retusurile la caroserie si va suporta cheltuielile de reparare. Patronul a mers de cateva ori la ei la firma sa faca reparatiile la servisul lor dar acestia l-au amanat. Nu am mai mers la ei pe urma si ne-am dus la un alt service, deoarece masina avea asigurare casco. Cand a trebuit sa recuperam banii pe casco ne-au zis ca nu putem sa decontam banii deoarece masinii i s-a facut casco abia dupa ce a fost avariata si nu avem dreptul la recuperarea acelei sume de bani. Noi ne-am dus cu factura la firma de leasing si le-am zis ca vrem sa ne dea banii inapoi, adik sa ne taie chitanta pe suma pe care noi am platito la service asa incat noi sa nu mai platim o rata la leasing. Dar, ei au zis ca nu putem sa mergem si sa le cerem o suma de bani si ca noi trebuia sa ne facem reparatiile la ei ca asa ieseau mai ieftin. Darr noi suntem nemultumiti deoarece ei nu ne-au specificat ca noi nu putem deconta banii pe casco, or noi eram linistiti ca masina are asigurare casco si in minuta facuta se specifica destul de clar ca ei se obliga sa faca reparatiile si sa suporte cheltuielile. Mai mult de atat se comporta cu noi foarte de sus, ca si cum ne-ar fi dat masina de-a mila.
Inrebarea mea este cum am putea sa ne recuperam banii pe acea factura si ce lege trebuie precizata? Va rog sa imi raspundeti cat de repede puteti.
Va multumesc mult