avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calcul indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calcul indemnizatie

Buna ziua,
Ma intereseaza daca in cazul in care esti insarcinata la sfarsitul studiilor universitare la zi, master si te angajezi la finalul acestora daca se calculeaza perioada din facultate pentru calculul indemnizatiei.
daca se calculeaza atunci care este cuantumul ei? salariul minim pe economie sau se tine cont de perioada ca si vechime?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:01, 8 Martie 2011
Se tine cont. nu conteaza vechimea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul somaj studii superioare Mara72 Mara72 Buna ziua. Sunt absolventa de studii superioare de lunga durata + master. Am termina facultatea de 15 ani. Am fost de curand disponibilizata de la firma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului danam82 danam82 am si eu o intrebare.Am fost studenta la o facultate de stat timp de 4 ani la zi pana in vara si am luat licenta.sunt insarcinata in 7 luni copilul urmand sa ... (vezi toată discuția)
Se considera vechime in munca perioada cuprinsa intre terminarea studiilor superioare si somaj? palomita palomita Buna ziua. Va rog sa imi raspundeti si mie la intrebarea urmatoare: este considerata continuitate in munca perioada dintre cand am terminat masterul pe care ... (vezi toată discuția)