Desi suntem in data de 19.11.09, iar ziua de plata a salariului este de 15 ale fiecarei luni, nu am primit banii in contul personal nici pana acum.Am ajuns sa ma imprumut la vecini si rude, in speranta ca situatia se poate remedia din zi in zi. Cine se face vinovat de neplata salariului,(mentionez ca sunt salariat bugetar), daca pot cere daune si cum?
revin cu o rectificare la intrebarea pusa anterior.Concediul meu medical este pana pe data de 30.11.09. Cei din conducerea spitalului au hotarat sa ne bage in concediu fara plata incepand cu data de 23.11.09.In aceste conditii ,cum va fi afectata indemnizatia mea de concediu medical?
DUPA DIVORT, TATAL COPILULUI MINOR A ALES SA-I LASE PARTEA LUI DIN IMOBILUL PE CARE-L DETINEAM IN COMUN , ASTFEL CA , ACTUALMENTE IMOBILUL ARE 2 PROPIETARI, EU,MAMA SI TUTORELE LUI, SI COPILUL MINOR.DORIM SA NE LUAM UN APARTAMENT NOU, MAI MARE.DEOARECE NU POT LUA DE LA BANCA O SUMA SUFICIENTA CA SA ACOPAR COSTUL NOII LOCUINTE, MA VAD NEVOITA SA O VAND PE CEA IN CARE STAM ACUM.INTREBAREA MEA ESTE:
- IN CE CONDITII POT FACE ACEST LUCRU
- CARE SUNT DEMERSURILE NECESARE
- CUMPARAREA UNUI NOU IMOBIL,INTR-UN BLOC NOU, CE VA FI GATA IN AUG.2010,NU REPREZINTA O INVESTITIE IN INTERESUL COPILULUI:CASA MAI MARE, MAI SCUMPA SI NOUA?