avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata drepturilor salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata drepturilor salariale

Desi suntem in data de 19.11.09, iar ziua de plata a salariului este de 15 ale fiecarei luni, nu am primit banii in contul personal nici pana acum.Am ajuns sa ma imprumut la vecini si rude, in speranta ca situatia se poate remedia din zi in zi. Cine se face vinovat de neplata salariului,(mentionez ca sunt salariat bugetar), daca pot cere daune si cum?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 15:47, 19 Noiembrie 2009
Daca sunteti nemultumit de mediul bugetar, de intarzierile cu achitarea drepturilor salariale, de ce nu treceti la privat ? Raspunsul sefilor d-voastra ar suna ca de vina este criza mondiala .
Putei merge in instanta si sa va cereti drepturile salariale cuvenite si neacordate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întârziere plata salariu Mira Mira Mira Mira Lucrez în sistemul bugetar. În decembrie salariul a fost virat în cont cu o întârziere 10 zile (data efectuării plății drepturilor salariale fiind ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale neplatite nicktwister nicktwister Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva sfaturi(sugestii) cu privire la ce as putea face in aceasta situatie. Am lucrat pentru o compania nou infiintata cu ... (vezi toată discuția)
Diferente de salar lili2003stoica lili2003stoica daca o persoana avea dreptul la alta transa de vechime din noiembrie anul trecut , i se poate recalcula salariul si i se poate da diferenta pana la zi? in baza ... (vezi toată discuția)