avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Activitate maria_eu

Activitate maria_eu

multumesc frumos pt raspuns
buna seara,as dori un sfat,o indrumare...in legatura cu infiintarea unei firme,am 22 de ani,si doresc sa deschid o firma.am terminat facultatea si urmeaza doar sa dau liceta anul acesta.nu am facultate sau diploma de contabil...dar am cunostinte de contabilitate,imi trebuie neaparat contabil ?sau as putea sa ma ocup personal de actele firmei?nu este vorba de o firma mare,voi avea una sau doua masini mari de 3,5 t si 7,5 t..si unul sau doi soferi...care vor face curse in tara,inainte de asta sa fac un contract cu o alta firma pentru livrari,curse...nu stiu daca pot afla prea multe aici pe site,dar daca se poate sa imi recmandati o persoana pt ajutor,imi puteti trimite un mail..va multumesc frumos
Răspuns la discuția Recuperare drepturi salariale
multumesc frumos!!!o zi buna.
poate ca nici nu am ce cauta pe aceste site,dar am nevoie de ajutoul vostru,am lucrat pana de curand la o firma,si mai aveam de luat un untim salariu de pe data de 1 noiembrie,incerc sa vorbesc cu patronul respectiv dar nu imi raspunde la telefon,si nici un alt angajat nu imi poate da o explicatie,as dorii sa stiu unde as putea apele pentru a-mi recupera ultimul salariu.va multumesc frumos si astept un raspuns chiar am nevoie de ajutorul cuiva.