avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintarea unei firme,cateva sfaturi...multumesc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintarea unei firme,cateva sfaturi...multumesc

buna seara,as dori un sfat,o indrumare...in legatura cu infiintarea unei firme,am 22 de ani,si doresc sa deschid o firma.am terminat facultatea si urmeaza doar sa dau liceta anul acesta.nu am facultate sau diploma de contabil...dar am cunostinte de contabilitate,imi trebuie neaparat contabil ?sau as putea sa ma ocup personal de actele firmei?nu este vorba de o firma mare,voi avea una sau doua masini mari de 3,5 t si 7,5 t..si unul sau doi soferi...care vor face curse in tara,inainte de asta sa fac un contract cu o alta firma pentru livrari,curse...nu stiu daca pot afla prea multe aici pe site,dar daca se poate sa imi recmandati o persoana pt ajutor,imi puteti trimite un mail..va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 01:36, 11 Ianuarie 2010
nu sunteti obligat sa aveti contabil, insa este recomandat un contract cu o firma de contabilitate la care oricum va trebuii sa apelati din cand in cand pentru intocmirea situatiilor financiare si semnarea acestora. desigur daca contabilitatea primara o faceti dumneavoastra costul lunar o sa fie destul de ok.
multumesc frumos pt raspuns
Puteti sa va angajati si un contabil cu timp partial , si nici nu veti mai avea nevoie de semnatura unui expert contabil pe raportarile financiare .

Un expret contabil plateste taxe foarte mari la CECCAR , chiar daca multe filiale judetene nu au nici macar un site .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert contabil Albocs1 Albocs1 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, conform legiilor in vigoare ce trebuie sa aiba un contabil ca sa devina expert? Cati ani de experienta trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)
Ce cursuri pot urma pentru calificarea de expert contabil? GeaniKarlla GeaniKarlla Buna ziua! Spune ti mi si mie va rog ce cursuri trebuie sa urmez pentru a avea calificarea de expert contabil. Eu am absolvit facultatea de relatii economice ... (vezi toată discuția)