avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce cursuri pot urma pentru calificarea de expert ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce cursuri pot urma pentru calificarea de expert contabil?

Buna ziua! Spune ti mi si mie va rog ce cursuri trebuie sa urmez pentru a avea calificarea de expert contabil. Eu am absolvit facultatea de relatii economice internationale cu profil finante contabilitate, am o diploma de licenta in audit financiar. Imi pot fi aceste lucruri de ajutor sau trebuie sa o iau de la 0 doar pe specializarea de contabilitate?
Cel mai recent răspuns: bolba alina , utilizator 09:48, 30 Septembrie 2010
ar trebui sa iei legatura cu filiala ceccar din orasul tau.
ceccar = corpul expertilor contabili si contabililor autorizati din romania.
se da examen pentru acces in stagiu, faci stagiu 3 ani si apoi dai examen un examen final, pe care, daca il treci ai calitatea de expert contabil.
am inteles...pare sa fie simplu! Multumesc mult pentru raspuns!
daaaa,ft simplu,la prima vedere....,sa vezi ce greu este examenul de acces la stagiu.Bafta!
Nu e nici simplu, nici greu. Depinde de cunostintele tale si de memorie :).
Examenul la CECCAR nu te face mai profesionist. Un adevarat profesionist il ia usor, dar il poate lua si cineva cu o memorie f buna. Se dau intrebari numai din cartea de "grile" publicata an de an de ei. Cartea se modifica foarte putin de la an la an. Iar raspunsurile le gasesti toate pe net.

Succes.
examenul de acces in stagiu nu prea are cum sa fie greu, si oricum se doreste un numar cat mai mare de cursanti, care timp de trei ani platesc o anumita taxa. finalul este cel mai greu, cel putin, in anul 2006 cand am dat examenul final au fost intrebari destul de grele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ceccar dates.raluca dates.raluca Buna, am terminat facultatea de stiinte economice si vreau sa merg mai departe la CECCAR anul viitor. Este vre-un membru pe aici sa imi spuna si mie cat este ... (vezi toată discuția)
Masterat sau expert contabil Renata70 Renata70 Buna ziua, Nu stiu in ce categorie de intrebari ar trebui sa incadrez intrebarea mea. Va rog respectuos sa ma informati daca absolvirea unui masterat de ... (vezi toată discuția)
Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)