Buna ziua. Dupa ce am urmat 2 sapt de cursuri in Scoala de Politie, in ziua in care trebuia sa semnez contracul cu politia datorita faptului ca am promovat examenul de admitere,mi s-a adus la cunostinta ca nu mi se poate aproba inmatricularea in aceasta institutie intrucat nu am indepinit conditia prevazuta la art. 20, litera g din O.M.A.I. nr. 665/2008 "sa aiba un comportament corespunzator cerintelor de conduita admise si practicate in societate". La luarea acestei decizii s-a tinut cont de faptul ca am avut o amenda administrativa la varsta de 15 ani....parerea mea este ca m-au lipsit dreptul; ca cu toate astea am promovat examenul de admitere. As vrea sa stiu daca as avea vre-o sansa daca as depune o contestatie avand in vedere ca fapta pe care am savarsit-o a fost la varsta de 15 ani iar ei ar fi putut identifica problema mai repede nu dupa ce am promovat examenul si dupa ce am urmat doua saptamani de cursuri la scoala( ar fi putut macar sa-mi zica dupa ce am promovat examenul ca nu am ce cauta acolo sa nu-mi retrag diploma de bac de la facultatea la care am intrat la buget si astfel sa pierd de pomana un an de zile).Ms. anticipat!
PS: am citit si situatia lui florin87 ma gandesc ca poate a mea e oarecum diferita..
PS2: cei de la resurse umane nu mi-au analizat dosarul decat dupa ce am dat si am promovat examenul de admitere si nici atunci chiar decat dupa 2 saptamani de scoala, asta e o eroare mare din partea lor...