Am stiut de litigiu,era vorba de anulare act intre vazatorul de la care cumparam eu si fostul proprietar(cel de la care a cumparat vanzatorul meu)litigiu ce era pe rol,din cauza unei terte persoane ce avea legatura cu primul proprietar.Problema este ca primul proprietar a vandut doar terenul si parterul.Cel de la care am cumparat eu a construit etajul si a amenajat tot imobilul.Actul de vanzare cumparare a fost anulat(vorbesc de actul dintre primul si al doilea proprietar)iar eu(fiind actualul proprietar,al treilea)X-( nu stiu ce se poate face.V-am mai zis primul proprietar s-a intabulat la cartea funciara cu tot imobilul iar la oara actuala el apare peste tot cu acest imobil,si tot el m-a chemat in judecata pentru revendicare imobil.
Am cumparat in 2004 un imobil de la o persoana care avea un litigiu pe acel imobil,am facut act la notariat,consemnandu-se acest litigiu in el.Intre timp acutul a fost anulat intre vanzatorul meu si cel de la care acesta a cumparat imobilul.Acum sunt in proces cu primul proprietar care m-a dat in judecata pentru revendicare imobil.Mentionez ca tot el este inscris cu imobilul la cartea funciara.Ce sanse am sau ce se poate intampla?#-o