avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Activitate flomihmir

Activitate flomihmir

Buna ziua: am primit o amenda in valoare de 900 ron din partea agentilor de politie din cadrul unei sectii din bucuresti pentru ca , citez din procesul verbal: "am adresat cuvinte care nu pot fi reproduse si am amenintat cu excluderea din MAI pe agentii de politie".Am contestat procesul verbal, am fost la proces la tribunalul sector 6, a venit si martorul care a semnat procesul verbal si care, intrebat de judecatoare cum s-au petrecut faptele a zis ca nu am adresat cuvinte jignitoare, injurii etc si nici nu am amenintat agentii de politie.Judecatoarea a anulat pr verbal, politia a facut recurs, am fost la recurs la tribunalul bucuresti unde am fost intrebat daca am si alte probe am spus ca nu , judecatoarea a zis ca sentinta e in pronuntare si acum m-am uitat pe portalul cu info despre dosare si am vazut ca a fost admis recursul politiei si ca, citez: "admite recursul.modifica in tot sentinta recurata in sensul ca respinge plaingera ca neintemeiata.irevocabila" Mentionez ca la recursul de la tribunalul bucuresti , martorul nu a mai fost chemat.
Aveti idee cum pot ataca aceasta sentinta?
Multumesc anticipat