avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cai de atac pentru recurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cai de atac pentru recurs

Buna ziua: am primit o amenda in valoare de 900 ron din partea agentilor de politie din cadrul unei sectii din bucuresti pentru ca , citez din procesul verbal: "am adresat cuvinte care nu pot fi reproduse si am amenintat cu excluderea din MAI pe agentii de politie".Am contestat procesul verbal, am fost la proces la tribunalul sector 6, a venit si martorul care a semnat procesul verbal si care, intrebat de judecatoare cum s-au petrecut faptele a zis ca nu am adresat cuvinte jignitoare, injurii etc si nici nu am amenintat agentii de politie.Judecatoarea a anulat pr verbal, politia a facut recurs, am fost la recurs la tribunalul bucuresti unde am fost intrebat daca am si alte probe am spus ca nu , judecatoarea a zis ca sentinta e in pronuntare si acum m-am uitat pe portalul cu info despre dosare si am vazut ca a fost admis recursul politiei si ca, citez: "admite recursul.modifica in tot sentinta recurata in sensul ca respinge plaingera ca neintemeiata.irevocabila" Mentionez ca la recursul de la tribunalul bucuresti , martorul nu a mai fost chemat.
Aveti idee cum pot ataca aceasta sentinta?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:30, 12 Noiembrie 2009
In recurs nu se administreaza proba cu martori.
Impotriva deciziei pronuntata de tribunal puteti promova contestatie in anulare sau revizuire dar numai pentru motivele strict si limitativ prevazute de art. 317 - art. 328 Cod procedura civila. Sansele de reusita sunt mici.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa pierderea recursului la judecatorie se poate actiona la curtea de apel ? Lucian P Lucian P Buna ziua In urma pierderii procesului la judecatorie , am pierdut si recursul la TRIBUNAL. Pot actiona si la Curtea de Apel ? Sau unde ? Procesul are ... (vezi toată discuția)
Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Instante de judecata lorecool lorecool Referitor la un proces prin care am contestat un proces verbal al IPJ Arad, am primit decizie favorabila din partea instantei de fond, apoi la recursul ... (vezi toată discuția)