avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... instante de judecata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

instante de judecata

Referitor la un proces prin care am contestat un proces verbal al IPJ Arad, am primit decizie favorabila din partea instantei de fond, apoi la recursul formulat de IJP, Tribunalul a respins decizia instantei de fond, prin decizie irevocabila. Care ar fi modalitate de contestare si unde?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:07, 17 Noiembrie 2009
Puteti formula contestatie la executare in termen de 15 zile de la comunicare si in acelasi timp depuneti la instanta a carei hotarare se ataca, cerere de suspendare a executarii/
In termen de 15 zile de la comunicarea hotararii tribunalului ,contestati hotararea
Hotararile irevocabile pot fi atacate cu contestatie in anulare sau cu revizuire pentru motivele strict si limitativ prevazute in art. 317 - art. 328 Cod procedura civila.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa pierderea recursului la judecatorie se poate actiona la curtea de apel ? Lucian P Lucian P Buna ziua In urma pierderii procesului la judecatorie , am pierdut si recursul la TRIBUNAL. Pot actiona si la Curtea de Apel ? Sau unde ? Procesul are ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre judecãtoreascã irevocabilã miki70_is miki70_is Ce cale de atac are la îndemână una dintre părţile aflate în proces civil după ce a avut loc recursul în care s-a dat o [b]hotărâre irevocabilă[/b] ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)