Tin sa anunt ca domnul pana la urma mi-a onorat comanda si am scapat de plangeri penale si de toate celelalte. Va multumesc tuturor pentru sfaturi si ceea ce mi s-a intamplat va fi invatatura de mine. Multumesc inca o data.
Tin sa precizez ca discutiile telefonice avute cu aceasta persoana ar fi un plus, mai apoi zilele trecute am discutat cu sotia acestuia si am inregistrat acea discutie, discutie in cadrul careia mi-a dat dreptate - comanda ar fi trebuit onorata doar ca aceasta situatie nu depinde de ea si nici de sot, ci mai degraba de fabricile cu care lucreaza.Din cate am inteles, comanda ar fi ajuns la ei, doar ca ei sunt cei care nu vor sa dea drumul la comanda. Pentru astfel de persoane trebuie facut ceva, nu pot fi igorati asemenea "specimene". S-a intamplat sa mai fac si alte comenzi si la fel ca si acum s-a procedat si atunci, bineinteles e vb de cu totul alte persoane, alti patroni care au procedat corect fara fie vreo chitanta la mijloc. Sunt aproape sigura ca au fost si alte persoane in situatia in care ma aflu si eu, dar ma voi interesa mai bine despre asta. Chitantele ar trebui eliberate de catre patron, doar ca desi nu s-a procedat astfel tind sa cred ca se lucreaza "la negru", oarecum ilegal. Cat despre martori, singura persoana care m-a vazut ca dau banii era fratele meu, ceilalti angajati desi ne-au vazut in magazin nu au obs si momentul in care am dat avansul.
Am o mica/mare problema: de vreo luna si jumatate am dat comanda de mobilier, am achitat atunci un avans de 2800 lei urmand ca restul de bani sa fie achitati la primirea comenzii. Fusese vorba ca imi voi primi comanda in termen de 2-3 sapt, dar de atunci a trecut o luna si jumatate. Mentionez ca la data achitarii acelui avans nu am primit nici un fel de chitanta, iar patronul nu face altceva decat sa ma tot amane. L-am tot sunat si practic l-am rugat cu banii mei sa rezolve situatia, dar se pare ca totusi nu ma fac inteleasa. Ma gandesc sa actionez in justitie sau ar trebui sa fac ceva care totusi sa-l sperie si sa-mi restituie banii. Ce ar trebui sa fac in acest sens? Multumesc