avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Activitate agiulia

Activitate agiulia

Răspuns la discuția cerere demisie
eu am un contract de munca vizat de itm si este la mine.Acel carnet de munca dupa ce imi dau demisia ramane la firma sau trebuie sa merg eu la itm sal scot?
E primul meu contract de munca.Dar am mers la cas ca imi trebuia o adeverinta si de acolo mi sa spus ca de 2 luni nu mi sa platit de catre firma nimic la cas si ca nu imi poate da numai dupa ce plateste.
Discuție cerere demisie
Lucrez la o firma si vrea sa imi dau si eu demisia pt ca sau iscat mai multe probleme si discuti personale.Am contract de munca da nu stiu sigur daca mi sa operat in ea si daca imi sunt platite taxele la stat.As vrea sa nu mai am tangenta cu patroni care imi sunt defapt si rude si ma gandeam sa trimit demisia prin fax,este bine oare?Cand trimit faxul pot avea si martori si pot primi si confirmarea ca ei au primit faxul ma ajuta acest lucru?Ei daca imi accepta demisia trebuie sa imi incheie contractul de munca dar eu cum aflu daca au facut acest lucru?Trebuie sa merg eu la itm sa imi retrag contractul?pot dupa ce ei accepta sa las totul asa?ce trebuie sa mai fac ?
va multumesc