In extrasul de autentificare ,a aparut sulta ce imi revenea,doar ca el avea dreptul sa vanda singur urmand sa-mi cedeze partea imediat dupa aceea.Cum nu a facut-o,ce posibilitati legale am,sa-l gasesc,acum cand,repet el este la Geneva si nici macar nu-i cunosc noua adresa???
Este vorba despre incheierea transactiei??Cand el a ramas singurul proprietar??Sentinta a fost data in luna mai,pe 5 mai.....puteti va rog sa-mi explicati in termeni mai simpli..nu inteleg prea bine va multumesc
Buna seara.Sunt disperata:va rog ajutati-ma!!!!Va implor!!Aceasta este mare mea problema:locuiesc in Galati,am 38 de ani !Am un frate de 40de ani care locuieste in Geneva si are dubla cetatenie.In urma decesului parintilor nostrii am mostenit o casa de 120.000euros.Fratele meu m-a chemat in instanta pt partaj succesoral si dupa proces,el a ramas singurul proprietar pt a vinde casa si a-mi dat jumatate din suma:60.000euros reprezentand sulta.Acum 2saptamani casa a fost vanduta la 115.000euros si nici pana in ziua de azi nu am primit banii nici macar un mic avans...L-am cautat de nenumarate ori si mi-a spus ca nu-mi poate da ceva,pt ca a avut probleme si multe datorii,il inteleg dar este si dreptul meu....si dupa cum se arata situatia nu cred sa-mi mai dea ceva!!!ce-i de facut?multumesc orice sfat este bine venit