avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate iulieant

Activitate iulieant

Răspuns la discuția proprietate????
Buna...
In actul de vinz-cumparare este specificat: suprafata de 583 m aferenta celor 2 case este in indiviziune comuna, dar in actul lui (F) este trecuta toata suprafata si nu se specifica nimic de indiviziunea comuna ... si asa am ramas cu casa pe o insula in oceanul vecinului....
Răspuns la discuția proprietate????
Eu sunt (D) si vreau sa ma duc acasa, pentru ca (F) a trecut prin fals terenul care era in indiviziune comuna pe actul lui de proprietar, ce e asa greu de priceput....
Dar poate o sa-mi cumpar elicopter si pe urma nu va mai fi nevoie sa trec....
Acum a-ti priceput domnule????
Discuție proprietate????
Doi frati (A si B) detin un teren in indiviziune comuna pe care sunt construite 2 case.
Buna ziua..
In anul 1964 instraineaza 1 casa si o parte din teren unui ins ( C ) dar ramin in aceiasi curte in indiviziune comuna, in anul 1984 (C) vinde la altcineva (D), terenul ramane in indiviziune comuna in continuare, dupa care (A si B) decedeaza si ramane un mostenitor (E).
Dupa revolutie in 1992 mostenitorul (E) vinde si el lui (F), dar de data asta actul nu mai specifica indiviziunea comuna cu (D) si asa (F) devine proprietar pe intreaga suprafata mai putin casa lui (D) care ramane fara intrare.....
Ce este de facut??????
Multumesc anticipat........