avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Activitate nathalice

Activitate nathalice

Răspuns la discuția Despre divorț
Multumesc pentru raspuns. Am înțeles!. Vreau sa va mai intreb ceva. Daca nu am avut inca înfățișarea pt divorț , dar el a părăsit domiciliul conjugal, eu il pot da in judecată pt plata indemnizației pt întreținerea copiilor? Avem împreună un apartament cumpărat prin prima casă..dar la care platim in continuare rate..cum se împarte? Daca nu sunt de acord cu divorțul, având in vedere ca el are o relație extraconjugala, as avea mai mult de castigat? Sunt puțin in ceață,.. nu stiu, sa accept sau nu sa semnez.?..Mentionez ca el dorește sa se recasatoreasca, dar sufera de o boală foarte grava pe care nu o conștientizează...Este mai bine sa astept, sa aman?..sau sa divortez si sa cer partajul, având in vedere ca el are si o firmă pe adresa noastra, si alte conturi in bancă..Ma puteți lumina putin? Multumesc.
Daca soțul cere divorțul, motivul fiind nepotrivirea de caracter, (desi motivul este ca si-a facut altă relație) avand 3 copii care rămân in grija mea, cat la sută din salariul lui le revin copiilor? Multumesc anticipat.
Buna ziua, am o intrebare,
daca o femeia naste in strainatate, se poate pierde indemnizatia de maternitate in tara? va multumesc si va doresc o zi frumoasa..:D
Buna ziua,am o intrebare....Daca o femeie care este insarcinata si nu are 12 luni vechime la locul de munca, pina in momentul in care naste,nu va primi nici un ban de la stat,sub forma de indemnizatie?