avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate ilisor

Activitate ilisor

Răspuns la discuția AMENDA DE 3000 EURO IN AUSTRIA
Am cerut un translator dar mi s-a refuzat acest drept. Politia poseda o declaratie semnata a unuia dintre calatori dar nu si declaratia semnata de soferul masinii. Daca masina mea ar fi fost inchiriata de o alta persoana nu s-ar schimba situatia? Va multumesc!
Răspuns la discuția AMENDA DE 3000 EURO IN AUSTRIA
Eu nu am semnat nici un proces verbal, absolut nimic. In plus mi au retinut cheile. Nu e acest lucru abuz?
Răspuns la discuția AMENDA DE 3000 EURO IN AUSTRIA
Masina mea este retinuta acolo. Nu-i vorba ca ma gandesc ca nu o sa ma gaseasca. In Austria amenda trebuie achitata pe loc? Soferul meu si persoanele care erau in masina au ramas acolo.
Transportam o masina pe trailer si cateva persoane in masina pe directia Franta Romania.In Austria am fost retinut pe motiv ca masina de pe trailer depaseste greutatea admisa. Masina a intrat la cantar si s-a dovedit contrarul.Atunci politistii austrieci au interogat persoanele din masina, una dintre ele spunand ca a platit 50 euro pntru transport. Am fost amendat cu 1800 euro din cauza lipsei licentei de transport. Dat fiind ca nu am putut achita amenda pe moment, austriecii s-au pus la verificat masina, amenda ridicandu-se la 3000 de euro. Mi-au luat placutele de inmatriculare spunandu-mi ca pot sa aduc microbuzul, trailerul si masina de pe trailer in tara doar cu un alt trailer. Ce pot sa fac? Ce se intampla daca nu platesc amenda? Au dreptul sa-mi retina placutele de inmatriculare? Cum as putea sa ies din incurcatura?Va multumesc?