avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Activitate dani72

Activitate dani72

Discuție full casco
Buna ,am avut un accident de circulatie un pic mai ciudat,conduceam masina si am intrat in intersectie pe culoarea verde dar am fost acrosat de masina jandarmilor care a trecut pe rosu fiind in misiune dar cu o viteza f mare eu neavand timp sa-i vad ,era seara si circulau fara mijloacele acustice,politia a stabilit culpa comuna suspendandune ambilor permisul.Problema e urmatoarea eu aveam full casco dar aveam ITP-ul expirat,masina fiind inchiriata unei firme de taxi,inspectorul de la asigurari mi-a spus ca nu voi beneficia de asigurari din cauza ca ITP-ul era expirat.Masina nu avea probleme tehnice eu facandui revizia la fiecare 10000 de km,iar circumstantele in care a avut loc accidentul arata faptul ca nu se poate vorbi de provocarea accidentului de catre vreo problema tehnica a masinii,am dicutat cu consilierul juridic al comp unde este asigurata masina si acesta mi-a spus ca 99% voi primi raspuns pozitiv.Intrebarea este daca ei au dreptul avand in vedere si circumstantele accidentului sa-mi respinga plata desbagubirii