Ca raspuns la adresa inaintata de noi am primit urmatorul raspuns: "Urmare adresei dvs. nr... din... va comunicam ca prin Hotararea nr 15 din.... Consiliul local al comunei ... a abrogat pozitia nr 269 la care se regaseste in inventarul domeniului public cimitirul parohial. Precizam ca aceasta hotarare a fost inaintata Consiliului judetean Vaslui, pentru centralizare, insa pana la aceasta data nu a fost adoptata Hotararea de Guvern de modificare a inventarului domeniulu public al judetului Vaslui, precum...." Asta inseamna ca a fost doar o hotarare a Consiliului local si nu are prea mare relevanta. Ce trebue sa facem in continuare?
Cu privire la cimitir in anul 2008 am depus o cerere la primarie pentru scoaterea din domeniul public si trecerea in cel privat la care am primit un raspuns favorabil, insa fara sa ni se intocmeasca un titlu de proprietate. Raspunsul care l-am primit este valid in cest caz
Doamne ajuta! As dori sa ştiu cum sa întocmesc o adresa catre Primarie pentru a ne comunica situatia clara a unei proprietati agricole.
Sunt preot intr-o localitate din jud. Vaslui. Pana la aceasta data parohia(persana juritica) nu are nici un act pentru proprietatile pe care le detine: biserica si terenul din jurul ei , casa parohiala si terenul din curte, cimitirul si in jur de 5 ha teren arabil. Multumesc!