avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate blaura

Activitate blaura

Răspuns la discuția Test pt un post detinut deja
Buna ziua, am inteles ca firma ma poate testa periodic, dar acest test de fapt va fi un concurs pentru ocuparea postului detinut actualmente de mine. Sa fiu putin mai explicit: cand persoana care a plecat in CIC existau 5 posturi cu acelasi titlu pe care il detin eu acum, intre timp numarul de posturi s-a redus la 1 + 4 adjuncti. Cea care se intoarce din CIC vrea sa ocupe postul meu, ce pot sa fac in aceasta situatie?
Buna. Problema mea este urmatoarea: detin un post de conducere, sunt sef de echipa. Acest post (pe o perioada nedeterminata) l-am castigat in urma unui concurs sustinut acum 2 ani, atunci cand de fapt s-a schimbat si organigrama departamentului de care apartin si eu, adica: inainte erau 5 sefi, iar in urma cuncursului s-a ales un sef (care sunt eu, in momentul de fata) si 4 sefi adjuncti. La sfarsitul lunii curente revine o colega din concediu de maternitate, ea a plecat in maternitate inaintea schimbarii organigramei. Conducerea firmei a hotarat in felul urmator: si eu si adjunctii mei impreuna cu colega care revine din maternitate sa dam un test in urma careia se va alege dintre noi toti 1 sef si 4 adjunci, dar eu nu sunt de acord cu acesta pentru ca eu am sustinut o data un test pentru acest post pe care l-am castigat si dupa cum am fost informata persoana care revine din maternitate nu trebuie sa ocupe acelasi post pe care l-a detinut inainte. Are dreptul conducerea sa ma testeze din nou fara nici un motiv, adica nu am facut nici o abatere disciplinara, nu am incalcat regulamentul de ordine interioara.