avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate danikka

Activitate danikka

Răspuns la discuția Testament
asa ar fi corect ca suntem frati , dar de cand s-a insurat a uitat ca are parinti. Parinti mei nu l-au vazut de 4 ani 4 ani in care mama a plans de si-a dat sufletul si acum cand a aflat ca e foarte bolnava vine sa ce? ce vrea. Stie de cateva luni ca e bolnava grav, stie de 17 ani ca are ciroza hepaticaCand i-l sunam sa-i spun ca pe mama nu o mai tin picioarele, ca ai este rau sau ca e internata,mi-a zis ca el nu are mama ca pe el nu-l intereseaza. Pe mine de ce sa ma intereseze ca suntem frati?
La noi sunt multe probleme care toate au inceput cand s-a insurat.
Va multumesc pentru raspunsuri!

Cu stima,
Discuție Testament
Buna ziua,
Ma numesc Dana, am mare nevoie de sfatul dumneavoastra.

In urma cu 4 ani parinti ne-au donat mie si fratelui meu cate un apartament.
De atunci fratele meu nu a mai trecut pe la parintii mei, fiind suparat ca el vroia vanzare-cumparare. De cateva luni mama se simte foarte rau avand ciroza hepatica de foarte multi ani, iar duminica se trezeste mama cu fratele meu la usa ca a auzit ca e bolnava grav. Parinti vor sa-mi lase prin testament inca un apartament. Ce vroiam sa stiu este daca prin testament sunt numita unica mostenitoare,fratele meu ar putea contesta si castiga dreptul sa impartim apartamentul pentru ca din punct de vedere moral nu-l merita. Sau sa-mi dati un sfat ce fel de contract as putea sa fac.

Multumesc!
Buna ziua,

Parintii mei in urma cu 2 ani ne-au donat cate un apartament mie si fratelui meu.
Fratele meu s-a suparat ca lui nu i-a facut vanzare-cumparare, si nu mai vb cu nici unul dintre noi. Parintii mei vor sa-i lase fetei mele prin testament apartamentul unde ei locuiesc. Intrebarea mea este urmatoarea:
Daca vor face testamentul, fratele meu avand si el o fiica, ar putea avea castig?
Am citit in alte mesaje ca cel mai bine ar fi v-c, dar nu pot sa le cer asa ceva parintilor mei.

Multumesc!

Cu stima,
Dana