avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate anknic

Activitate anknic

Răspuns la discuția succesiune
dar daca sotia nu recunoaste ca a fost cumparat cu banii sotului defunct, nu este bun comun? si atunci sotia ia 3/4 si copilul 1/4?
Discuție succesiune
Cum se face succesiunea in acest caz:

Exista o sotie supravietuitoare si un copil din prima casatorie a defunctului.

Defunctul impreuna cu sotia aveau un ap.cumparat de defunct, din banii lui, dar in timpul celei de-a doua casatorii.

Cum se imparte apartamentul?
avem cam 10 martori. bataia a lasat urme (certificat medico-legal de 5/6 zile de ingrijiri medicale), de notat ca era imbracat in piele (geaca+vesta+pantaloni de motociclist) ceea ce a atenuat f.mult din lovitui, altfel urmarile erau f.grave, a fost batut cu picioarele in fata unei asistente socate si cei care au vazut scena au crezut ca nu se mai ridica de jos...
eu am depus plangerea pentru lovire (ca sa las o portita de impacare) dar dc.nu dau daune babane o schimb in purtare abuziva si sa te tii show. am anuntat toate fundatiile care se ocupa cu respectarea dr.omului si voi trimite petitie min.justitiei.singurul mesaj pe care il avem de la jandarmi e ca a fost confundat cu altcineva....iar dc procurorii militari dau nup ii acuz de abuz si pe ei (le-am dat de inteles ca am de gand sa merg pana la capat!).
1. plangerea se face la Parchetul Militar
2. Avem multi martori si fotigrafii
3. va rog inca o data dc aveti date despre alte astfel de procese sa le scrieti aici.
va rog daca puteti sa ma ajutati cu cazuri in care persoane au fost batute de jandarmi fara nici un motiv.