hehehe asa e. dar e cuvantul lor impotriva cuvantului tau. asa e la martori. o sa invoce tot felul de motive penibile. si ghici pe cine o sa creada ?
din nefericire imi sunt cunoscute aceste practici din diferite imprejurari ... si d'abia astept clipa cand o sa'i vad la parchet.
cel mai bine e sa te uiti live daca ti s-a intamplat daca e vreun politist prin preajma si sa faci plangere imediat. parerea mea.
1. plangerea se face la Parchetul Militar
2. Avem multi martori si fotigrafii
3. va rog inca o data dc aveti date despre alte astfel de procese sa le scrieti aici.
ai dreptate. Plangerea se face la Parchetul Militar. Dar ai nevoie de martori. Daca bataia a fost administrata "inteligent" si nu a lasat urme atunci nu ai ce sa faci cu certificatul medico-legal. Dar daca ai un certificat medico-legal si e vorba despre o vatamare corporala sau o vatamare corp. grava atunci s ar putea sa ai o sansa. Daca nu, procurorii vor da neinceperea urmaririi penale. Din pacate in Romania autoritatile nu raspund pentru abuzurile pe care le comit.Asta pentru ca abuzul in codul penal se refera la sex, rasa, natinalitate etc. Si abuzul de drept e doar in manuale. Asta e poate noile generatii de juristi vor schimba ceva. Amin.
avem cam 10 martori. bataia a lasat urme (certificat medico-legal de 5/6 zile de ingrijiri medicale), de notat ca era imbracat in piele (geaca+vesta+pantaloni de motociclist) ceea ce a atenuat f.mult din lovitui, altfel urmarile erau f.grave, a fost batut cu picioarele in fata unei asistente socate si cei care au vazut scena au crezut ca nu se mai ridica de jos...
eu am depus plangerea pentru lovire (ca sa las o portita de impacare) dar dc.nu dau daune babane o schimb in purtare abuziva si sa te tii show. am anuntat toate fundatiile care se ocupa cu respectarea dr.omului si voi trimite petitie min.justitiei.singurul mesaj pe care il avem de la jandarmi e ca a fost confundat cu altcineva....iar dc procurorii militari dau nup ii acuz de abuz si pe ei (le-am dat de inteles ca am de gand sa merg pana la capat!).
Alte discuții în legătură
Amenintare
GINGER
Va rog sa ma ajutati! Am divortat in 2008, in urma unei batai aplicate de fostul meu sot mie si mamei mele in septembrie 2007, deoarece nu am fost de acord sa ... (vezi toată discuția)
Martor politist
cattie
Am fost agresata la locul de munca de o persoana din conducere si am mers la Politie unde am depus plangere pt lovire .De la INML mi s-a eliberat un certificat ... (vezi toată discuția)