avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... martor politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

martor politist

Am fost agresata la locul de munca de o persoana din conducere si am mers la Politie unde am depus plangere pt lovire .De la INML mi s-a eliberat un certificat medico-legal cu 6 zile ingrijiri medicale,eu neintrand in posesia acestui certificat la vremea respectiva intrucat mi s-a spus de la Politie ca se va trimite dosarul in instanta pentru lovire,dar mi s-a comunicat de la registratura sectiei respective de politie ca am acest nr de zile de ingrijiri medicale(6)..Ulterior,am facut plangere la Parchet pentru purtare abuziva impotriva celei care m-a agresat.,astfel ca dosarul cu fapta de lovire nu a mai fost trimis instantei,dar s-a atasat la dosarul de la Parchet certificatul meu medico-legal ,dar falsificat ,cu numai o zi de ingrijire medicala ,atunci intrand si eu in posesia lui.Vreau sa stiu daca pot chema ca martor in instanta politistul care a efectuat cercetarea penala pt lovire care sa depuna marturie ca mie mi s-au acordat 6 zile de ingrijire medicala initial ?Am contestat si rezolutia de nup data de procuror in instanta,intrucat cea care m-a batut in mod bestial nu numai ca nu si-a recunoscut fapta dar a pus si 2 subalterne ca si martori mincinosi impotriva mea.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:09, 5 Martie 2010
Nu,
Procedura legala nu permite
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pt raspuns .In acest caz am solicit sa mi se elibereze un inscris cu rezolutia data de politist in urma anchetei penale cu nr de zile de ingrijire medicala.sper ca acest fapt este legal.este inscris in registrul de la Politie acest lucru
Impartasesc punctul de vedere al dlui. Rogojan,dar consider necesar ,daca aveti posibilitati sa angajati un avocat,care sa consilieze si sa va ajute in demersurile ce le aveti de intreprins si eventual in sustinerea cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

lovirea si alte violente-certificat medico-legal ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Am avut un conflict cu niste vecini pentru un loc de parcare...in urma incidentului am observat ca am niste zgarieturi in zona gatului. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Copil batut la scoala andruionut andruionut Nu stiu daca am deschis subiectul unde trebuie dar am nevoie de un sfat. Astazi fiul meu de 13 ani a fost batut la scoala de un elev mai mare, a venit acasa ... (vezi toată discuția)
Intrebare carmen69 carmen69 Buna ziua .In cazul in care o persoana a fost agresata si se scoate certificat medico legal politia trebuie sa trimita cazul in instanta sau cel agresat?Care ... (vezi toată discuția)