avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate Emiliaor

Activitate Emiliaor

Răspuns la discuția Accident usor
As mai avea o intrebare. Daca se declara culpa comuna, asiguratorul mai plateste ceva? (am auzit varianta ca ar plati cate 50% din reparatia fiecarei masini)
Si avand aceiasi firma de asigurare, se poate face declaratia in doua orase diferite? (masinile erau din orase diferite, dar au acelasi asigurator).
Răspuns la discuția Punere la adapost apartament
Eu ma oblig sa am grija de o terta persoana, in schimbul unei sume de bani.
Răspuns la discuția Punere la adapost apartament
da, am incheiat un contract de intretinere in care eu ma oblig sa intretin pe cineva in schimbul unei sume de bani. Nu cred ca este aleatoriu, nu prevede nimic in acest sens. Pe de alta parte nu contine nici clauze de reziliere. Din aceasta suma de bani, am achizitionat un apartament, pe care as vrea sa il pun la adapost, pentru orice eventualitate. Nu e vorba ca nu vreau sa imi indeplinesc obligatiile, dar in caz, ca ar interveni o situatie datorita careia sa nu imi mai pot indeplini obligatiile, nu as vrea sa il pierd.
Răspuns la discuția Punere la adapost apartament
Dar daca totusi, dat fiind timpurile in care traim, ajung in imposibilitatea de a respecta clauzele contractului (a nu se intelege ca ar fi rea vointa, departe de mine gandul acesta), totusi, exista vreo cale legala de a-mi pune apartamentul la adapost?
Buna ziua,

Va solicit si eu ajutorul intr-o problema mai delicata. As vrea sa pun la adapost un apartament cumparat de mine. Va veti intreba probabil de ce. Banii cu care am cumparat apartamentul sunt primiti de pe urma unui contract de intretinere. As vrea la o adica sa nu mi se poata luata acest apartament, indiferent de ce se va intampla in viitor. Mentionez ca am o persoana de incredere careia i l-as putea vinde, dar cu toate astea as dori sa nu poata fi instrainat. Exista vreo solutie juridica in acest sens?
Sau in afara de vanzare, mai exista si alte solutii de a-l pune la adapost?

Va multumesc