avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelamela

Activitate mihaelamela

Răspuns la discuția leasing
domnul avocat am predato astea sunt legile lor mie f greu nu stiu cum voi trece peste asta va multumesc ptr tot ce ati facut ptr mine
#-onu credeam ca la noi in romania poate exista asa ceva sa dai o groaza de bani si sa pierzi totul sa nu ai dreptul la o perioada de gratie
domnul avocat nu am primit nici o notificare dar nu mai inteleg nimic am sunat la leasing la recuperari si ei miau zis ca pot ajunge la o intelegere cu firma de recuperari la care a fost trimis dosarul iar dnul jurist de la aceasta firma spune ca nu depinde de dnealui si ca astazi la ora 17 vine sai predau masina de acasa cum credeti ca trebuie sa procedez va rog sami raspundeti urgent cu stima si respect mihaela va multumesc
buna ziua va multumesc ,domnul avocat nu am predat masina inca dar nu stiu cum e mai bn sa sun la ei si sa ajung la o intelegere sau sa predau masina domnului jurist de la leasing va multumesc
Discuție leasing
buna seara va rog indrumatima si pe mine cum as putea anula rezilierea unui contract de leasing,am un renault symbol luat de la ei iar acum pentru ca am intarziat cu plata ratelor ma obliga sa predau masina chiar daca eu as dori sa le platesc in continuare,nu as vrea sa renunt la ea dar din cauza unor probleme de familie nu am reusit sa fiu cu ratele la zi ,va multumesc