avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Activitate geani 127

Activitate geani 127

Răspuns la discuția am fost inselata
am uitat sa va spun k acest individ nu avea nici un contract de vanzare cumparare cu proprietarul masinii si nici cu nimeni altcineva
Răspuns la discuția am fost inselata
dar cum asi putea proceda pentru anularea acestei chitante ?acest individ nea spus si a scris in chitanta ca sar fi mutat la alta adresa fata de cea de pe buletin.eu am verificat adresele acestea si am vazut masina mea si pe el la adresa care o avea in buletin.deci a mintit si in legatura cu adresa.
am facut un schimb de masini.am facut cu acest individ o chitanta de mana.la cateva zile dupa ce am facut acest schimb am fost la rar cu ea.acolo masina sa dovedit a fi furata din ungaria.masina acum este la politie sigilata.am dat o declaratie si sa intocmit un dosar penal.intrebarea mea este ce pot face eu acum sami recuperez masina sau banii pe masina.pot adauga la acest dosar si o plagere penala pentru inselaciune?care ar fi procedura ?k nu ma pricep mai deloc.cel care a lut dosaru a spus sa astept ca ne suna el.altii spun sa depun o plangere penala pt inselaciune.dar dak deja este un dosar penal mai o pot depune?iar ca sa merg in instanta trebuie cumva sa astept pana se termina cu penalul?astept raspunsul dv.va multumesc anticipat.