avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost inselata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost inselata

am facut un schimb de masini.am facut cu acest individ o chitanta de mana.la cateva zile dupa ce am facut acest schimb am fost la rar cu ea.acolo masina sa dovedit a fi furata din ungaria.masina acum este la politie sigilata.am dat o declaratie si sa intocmit un dosar penal.intrebarea mea este ce pot face eu acum sami recuperez masina sau banii pe masina.pot adauga la acest dosar si o plagere penala pentru inselaciune?care ar fi procedura ?k nu ma pricep mai deloc.cel care a lut dosaru a spus sa astept ca ne suna el.altii spun sa depun o plangere penala pt inselaciune.dar dak deja este un dosar penal mai o pot depune?iar ca sa merg in instanta trebuie cumva sa astept pana se termina cu penalul?astept raspunsul dv.va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2009
geani 127, utilizator
Cel mai recent răspuns: mytmarcela , utilizator 10:30, 19 Noiembrie 2009
E clar ca ati fost inselata.
Contractul incheiat trebuie anulat.
Ma tem ca va dura timp.
dar cum asi putea proceda pentru anularea acestei chitante ?acest individ nea spus si a scris in chitanta ca sar fi mutat la alta adresa fata de cea de pe buletin.eu am verificat adresele acestea si am vazut masina mea si pe el la adresa care o avea in buletin.deci a mintit si in legatura cu adresa.
am uitat sa va spun k acest individ nu avea nici un contract de vanzare cumparare cu proprietarul masinii si nici cu nimeni altcineva
In primul rand colaborati cu organele de urmarire penala si nu uitati sa faceti si o plangere penala pentru inselaciune. Este interesant de stiut daca a mai fost cineva de fata la incheierea acelui act de mana si mai ales de cine a fost scris acel act.
O parte de culpa va apartine in situatia cand confirmati inexistenta contractului de vanzare cumpararea cu proprietarul,deci cel de la care a-ti preluat masina nu detinea calitatea legala sa o tranzactioneze
Existenta de martori,va pot ajuta sa sustineti si sa probati situatia delicata cu care va confruntati,care poate fi solutionata printr-o eventuala plangere penala impotriva persoanei cu care a-ti intocmit inscrisul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o problema. amenda sau inchisoare cu suspendare. permis retinut. bibivl08 bibivl08 ... Lucrurile stau in felul urmator: Am cumparat o masina din timisoara , masina avea numere rosii expirate, totusi pentru ca pretul era convenabil am ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina de la un escroc teodorast teodorast am cumparat o masina acum 6 luni .proprietarul masinii este o firma iar eu am cumparat-o de la soferul firmei doar cu o chitanta de mana in care soferul ... (vezi toată discuția)
Inselatorie cu autoturism petean petean incerc sa expun pe scurt : am fost inselat in cel mai ordinar mod de catre un individ care in baza unui contr. de mina a vindut masina mea in decurs de ... (vezi toată discuția)