petean a scris:
am fost inselat in cel mai ordinar mod de catre un individ care in baza unui contr. de mina a vindut masina mea in decurs de 2 zile la trei persoane iar eu pina m-am dezmeticit ca am primit o masina la schimb inutilizabila si cu vicii ascunse dar si vizibile sa facut invizibil la telefon raspunde cu amenintari si injurii ca nu am cei face actul e batut in cuie
Eu inteleg asa:
1. Ati incheiat un contract tipizat de vanzare-cumparare autoturism folosit prin care ati instrainat masina dv. acestuia. Ati semnat actul dar nu v-a dat bani.
2. Ati primit in schimb o alta masina (cu acte de vanzare sau fara?) pe aceeasi suma cu cea care ar fi trebui incasata in schimbul masinii dv. instrainate acestuia. Ulterior ati descoperit ca masina primita (in schimb) este inutilizabila.
3. Intre timp, individul a vandut masina dv. altora.
Depuneti plangere penala pe inselaciune dar, sansele sunt mici daca ati primit in schimb o alta masina.
Va recomand introducerea unei actiuni civile in pretentii in instanta pentru anularea contractului de vanzare al masinii dv. pentru neplata pretului (cauza ilicita).
Angajati un avocat! Veti avea nevoie. ;)