avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate biba_marius

Activitate biba_marius

Răspuns la discuția rate credit ipotecar
da multumesc de recomandare....ma intereseaza raspunsurile la intrebarile mele sa stiu ce risc..... mersi si astept rsp eligibil
buna ziua....sunt si eu intr-o situatie delicata deoarece nu mai am posibilitatea platii la un credit bancar.....am scos 30000euro pe 30ani cu rata 220euro pe luna, am achitat un an dar nu mai am posibilitatea platii, vreau sa renunt la apartament, de la banca mi sa spus k doar dak gasesc pe cineva sa merg cu el la banca sa faca o refinantare k sa achite din creditul meu si sa ramana cu rate el...in fine... am inteles k va scoate apartamentu la vanzare, dar sigur pretul din prezent nu va acoperi datoria si pe viitor ma va urmari dak detin proprietati, conturi, mosteniri, opriri pe salariu, etc..... intrebarile mele sunt.... dupa decesul mamei, apartamentul ei o sa-mi revina mie k mostenire, banca poate sa il urmareasca, sa puna ceva..sechestru..pana achit eu suma, sau....alte tertipuri de ale bancilor pt a ma face sa le achit diferenta???????? datoriile astea dupa cat timp se sterg, daca se sterg vreodata???? dak mama trece apartamentul ei pe numele fiicei mele, poate sa o urmareasca banca pentru neplata ratelor mele dupa ce va fii majora????#-o va multumesc anticipat si astept raspuns cu nerabdare