avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate noname280504

Activitate noname280504

Va rog procedura de urmat pt firma ctii de inregistrat mentiunea la Registrul Comertului, privind lucrul cu tertii (antreprenori/subcontractori). Multumesc!
urgent! va rog mult un raspuns: fostul sot a deschis proces de partaj la 4 ani dupa divort prin care solicita sa i se atribuie lui apartamentul cu plata unei sultei catre mine. Vezi Doamne, ca am avut datorii la intretinere si sa fie sigur ca apartamentul nu ajunge la executare silita. In prezent nu am nici o datorie privind apartamentul si utilitatile aferente. doresc sa pun in vanzare apartamentul si sa-si ia fiecare partea, dar el nu e de acord, ca a dat bani pe avocat etc, pe care ii cere sa-i recupereze de la mine. vrea se pare sa taraganeze lucrurile iar eu nu pot astepta luna mai pt asta. am o fata in grija, de 17 ani jumate, in cls a XI, pe care tre s-o asigur de casa pana in toamna cand va trebui sa inceapa scoala. Deci trebuie sa ma misc repede
Daca tot e vb de impartit, de ce sa mai ajung la evaluator, cand pot gasi cumparator si fiecare isi ia jumatatea. Sunt obligata sa astept sau pot pune casa in vanzare? Multumesc mult de tot!
As dori mult sa stiu care e modalitatea de calcul a pensiei alimentare pt fiica mea in conditiile in care tatal ei (fostul sot ) este PFA, la procesul de divort/stabilire pensie ( pronuntat decembrie 2005) a prezentat o "balanta" contabila pe minus, afirmand ca nu poate plati decat 150lei/luna, suma care asa a ramas de atunci. La acel moment voiam doar sa se termine odata procesul si, de buna credinta, am acceptat in ideea ca el isi va revizui atitudinea referitor la contributia lui la intretinerea fetei (actualmente eleva cls.XI). Exista o suma minima obligatorie pentru astfel de situatii?
Nu mai fac fata cheltuielilor lunare curente (alimente,medicamente, scoala,utilitati)+rata banca (pt imbunat conditiilor de spatiu in apartament 2 camere - avand baiat de 22 ani si fata de 17 ani) oricata economie as face.
Stiu ca exista cazuri cu pensii mult mai mici ca suma, dar stiu la fel de bine si cum ii merge lui. In nici un caz nu este in "minus"!
Si... intre timp am aflat ca nu trebuia sa contez pe "sensibilitatea" lui de parinte. Nu-i pasa daca este mancare sau nu, daca e nevoie de doctor sau nu etc...
Nu am cerut pana acum recalcularea pensiei pt ca ma astept sa prezinte o situatie contabila si mai "neagra, incat sa ma trezesc ca nici atat nu va mai fi...
Aveti vreo solutie pt noi?