avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Activitate maryus_daryus

Activitate maryus_daryus

Multumesc mult pentru sfat. Sa inteleg ca alta varianta chiar nu se poate, nu exista nicio "portita" mai favorabila pentru situatia mea? Numai bine
Va rog mult sa ma ajutati sa solutionez urmatoarea speta: Acum un an, mai exact pe 4 dec 2008 am tamponat 2 masini, aflate una in spatele celeilalte. Asigurarea mea nu era valabila intrucat expirase cea veche, iar cea noua pe care am incheiat-o intra in functionalitate abia peste o zi. Din cele 2 masini, una avea casco, iar cealalta nu era asigurata. Fiind vina mea, am reparat masina fara asigurare, iar cealalta s-a reparat pe casco. Ulterior, am aflat ca valoarea reparatiilor prin casco la un Chevrolet Spark s-a ridicat la 16 600 lei, ceea ce mi se pare aberant. Intrebarea mea este: cum pot sa scap de firma de asigurari, care in curand se va indrepta impotriva mea, sau daca nu exista o cale de a nu plati pagubele, care e sugestia dvs pentru a minimaliza suma pe care o am de platit. Sunt un simplu student - ramas si fara job intre timp - si nu imi permit sa platesc atatia bani pentru ca reprezentanta unde s-a reparat Chevrolet-ul a facut exces de zel. Offtopic, mi se pare ca reparatiile au fost "umflate" de reprezentanta. Multumesc mult