da...este greu sa crezi intr-o schimbare in acest sens. Pana acum, s-au cautat solutii numai pentru marirea taxelor si impiedicarea dezvoltarii firmelor mici si mijlocii. Mi-ar placea ca cineva, care are mai mult timp la dispozitie, sa scrie o scrisoare celor afalti in turul 2 pentru alegeri, (pentru ca am ajuns sa profitam de astfel de monemte pentru a obtine raspunsuri) si sa intrebe ce solutii au pentru noi, cei care de bine de rau, 5000 ron pe luna varsam la buget....asa mici cum suntem, si cred ca sunt mai mult de 5.000 de firme ca si a mea. Deci, daca noi inchidem si devenim angajati in alte societati, vom platii probabil in jur de 1500-2000 taxe deci, o pierdere la buget de aprox. 3000 de ron. In plina criza, nu cred ca sunt sume de neglijat. Ma rog...nu sunt analist si nu stiu ce argumente au stat la baza acestor decizii dar....stiu doar ca nu a fost o decizie buna pentru noi. Sa speram totusi ca lucrurile se vor intoarce la un moment dat si in favoarea noastra. Pana atunci, multa putere de a rezista !
Sunt in urmatoarea situatie: SC cu obiect de activitate: Intermediera in comertul cu produse diverse. Un singur angajat, incadrat in functia de Economist. Acest angajat utilizeaza in interes de serviciu autoturismul proprietate proprie in cf cu un contract de comodat. Acest auto este folosit pt diverse activitati printre care, vizite la clienti, transport marfa, transpurtul angajatului de la si la locul de munca etc... Intrebarea mea este: Daca specific in fisa postului activitati de vanzare, pot deduce cheltuielile cu carburantul?
Multumesc.