avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate Donamishi

Activitate Donamishi

In urma instalarii unei centrale de apartament as dori sa stiu ce obligatii mai am fata de asociatie privind incalzirea apei calde si caldurii.Daca nu benficiez de apa calda din sistem ar trebui sa platesc pierderile constatate la citirea apometrului general al scarii?
Răspuns la discuția vanatorii de fraieri in trafic
Nu va mai dati voi destepti ca daca intalnesti doi "colorati' cu ceafa groasa si tupeu te porti ca un mielusel, nu-ti mai arde de inregistrat , te gandesti cum sa scapi fara un pumn in nas sau un cutit in burta. Uitati cu cine convietuim....la un moment dat accepti sa fi "fraier " si sa scapi cat mai repede teafar, tu, familia ta , neamul tau ....asta este meseria lor , se gandesc la chestii pe care voi nici nu vi le inchipuiti....asa ca...vedeti ce faceti , nu va puneti cu astia....cine trebuie sa ne apere pe "fraieri" ia spaga de la ei....ca doar oameni cinstiti nu au de ce sa le dea....corect? Va doresc o viata usoara fara evenimente in trafic.
Discuție Demisia fortata
Sunt angajata la o societate si fac parte dintr-o asociatie profesionala cu acelasi profil. Perspectivele asociatiei sunt catre o societate comerciala de acelasi profil care sa reuneasca toate persoanele de aceeasi calificare. Patronul actual ma obliga sa-mi dau demisia din asociatie poate din teama unei concurente neloiale, ceea ce nu poate fi vorba deoarece noua societate nu are autorizatii. Are dreptul sa ma oblige sa demisionez de la aceea asociatie? Eu zic ca NU, dar ar putea face presiuni asupra mea.Este legal?