avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate georgiana miclescu

Activitate georgiana miclescu

in anul 2005 parintii mi-au donat mie si fratilor mei casa in care locuim, cu conditia stipulata ca pe timpul cat ei traiesc , sa locuiasca in casa respectiva, iar noi sa nu o putem vinde pe timpul cat ei traiesc. eu si ceilalti patru frati ai mei detinem astfel, in devalmasie, acest imobil cu o suprafata totala de aproximativ 1000mp.
Intrucat nu pot locui cu parintii mei, doresc sa fac creditul pentru '' Prima Casa '' si as vrea sa stiu daca aceasta donatie ma poate afecta in indeplinirea conditiiilor de eligibilitate conform OUG nr 60/ 2009.
''Beneficiarii programului Prima casa sunt persoane fizice care la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta nu detin in comun sau individual, impreuna cu sotii lor sau cu alte persoane, in proprietate o locuinta, indiferent de modul in care a fost dobandita, si nici nu au in derulare un credit ipotecar. ''
As dori sa stiu si daca exista vreo posibilitate de revocare a acestei donaatii sau de renuntare la donatie, astfel incat sa pot deveni eligibila pentru acest program ''Prima Casa''