avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate oana-maya

Activitate oana-maya

Discuție sponsorizari
doresc sa sponsorizez un sportiv strain (suedez) si as vrea sa stiu de ce am nevoie. Eu reprezint o firma din romania. si as vrea sa stiu conform legislatiei romaniei de ce am nevoie si ce ar fi necesar; din cate am inteles este vorba de o fisa pt sponsorizare?
as mai vrea sa va intreb, exista un nr exact de zile ( ex:7) pe care o persoana le poate petrece intr-o alta resedinta fara a fi trecuta la intretinere sau astea sunt stabilite de catre asociatiile de proprietari.Eu stau in chirie fiind trecuta in baza de date a sefului si administrtorului,iar de cateva zile mai exact 5 o prietena a venit in vizitala mine stand impreuna cu mine in ap si seful de scara vrea sa o treaca la intretinere.este legal ceea ce face?
eu stiu ca o persoana poate locui pana la 7 zile intr-on imobil fara a fi trecuta la cheltuieli (doar persoanele in vizita sau trecere prin oras)
vreao o lege trecuta undeva in care sa specifice un nr exact de zile pe care le poate petrece o persoana fara a fi trecuta la intretinere.Va rog frumos sa-mi raspundeti! Multumesc!