daca in momentul in care logodnica mea sa angajat in urma analizelor cerute de angajator ea nu era insarcinata,nu e normal sa eneficieze de un ajutor de orice fel?
Buna seara!De curand am aflat ca voi deveni tatic si ma gandesc la viitorul copilului meu!Logodnica mea este angajata de la data de 13 aprilie iar in 26 am aflat ca este insarcinata!va beneficia de concediu prenatal si postnatal,indemnizatia de crestere a copilului daca nu are un an pe cartea de munca?
si unul si altu au avut termen pana in data de 20!
dar el trebuie sa imi dea mie 12000 de eu pt ca nu a mai venit cu restul de bani,conform antecontractului iar eu sa ii dau 9000 de eu conform contractului de imprumut!
pe mine ma intereseaza daca pot sa il vand fara voia lui?
pai sa terminat termenul!
adica trebuie sa ii dau banii,dar in antecontract e stipulat ca cel din cauza caruia nu se incheie tranzactia indiferent de motiv trebuie sa il despagubeasca pe celalalt cu suma de 12000 de euro
buna ziua!
am un apartament pe care doresc sa il vand,am facut un precontract cu o persoana pe suma de 3000 euro avans iar in 20 ian a expirat,dar mai am un act de imprumut cu aceeasi persoana pe suma de 9000euro in care este stipulat ca raspund cu bunurile mele mobile si imobile care expira tot in 20 ian!
intrebarea mea este:imi poate el bloca cartea funciara iar eu sa nu pot vinde mai departe apartamentul in conditile in care el nu mai vrea sa cumpere???
eu am 28 de ani si femeia pe care o iubesc,si care ma iubeste aproape 20 si sa hotatat sa stea cu mine,iar intr-o zi le-a zis parintilor ca ea nu mai merge acasa si a ramas la mine!
dupa mai putin de trei ore au intrat peste noi in casa parintii impreuna cu cumnatii(spargand usa)si lovindu-ma cu pumnii, picioarele, etc...pana la sosirea politiei!care e pedeapsa pentru ei?