avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Activitate g_dany19

Activitate g_dany19

Răspuns la discuția adeverinta stagiu de cotizare
Adeverinta privind stagiul de cotizare mi-a cerut la noul loc de munca. Aici sunt trecute: nr de zile lucrate, baza de calcul CAS, zile CM, valoarea bruta pentru concedii medicale.

Ce se poate intampla daca nu o duc?
Buna ziua.

In urma cu o saptamana mi-am gasit un alt loc de munca.
Printre documentele necesare la angajare mi s-a cerut adeverinta privind stagiu de cotizare din ultimul an.

La ultimul loc de munca am lucrat 1 (o) luna de zile. Mentionez ca am avut 0 zile absente nemotivate, 0 zile invoiri, 0 zile de CM, 0 zile de concediu fara plata.

Este o problema daca nu duc acesta adeverinta?
Pur si simplu nu as vrea sa se stie care a fost ultimul meu loc de munca.

Multumesc.
Răspuns la discuția impozit pe chirie
si daca ma duc la fisc si declar evaziune fiscala e ok?
ce va pati in acest caz?
pot folosi aceasta arma in favoarea mea?ma refer la fisc......
Buna.

Am stat cu chirie intr-un apartament cu o camera si am platit chirie 150 € luna timp de 4 luni jumatate + garantia 150 € (incasata la inceput).
Acum, la plecare am intampinat o problema. Proprietarul nu vrea sa-mi dea inapoi garantia.

Mentionez ca am incheiat cu acesta o chitanta de mana la inceput prin care era specificat ca am dat cei 150 € garantia + chiria pe o luna. Chiria nu este inregistrata de organele fiscale teritoriale.

Ce as putea face in acest caz?

Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta cumva si indruma.
Discuție hotel neplatit
Vreau sa spun ca am facut o mare greseala.
Am fost cazat la un hotel de 2 stele in judetul Timis intr-un orasel la 40 de km de Timisoara. Le-am zis ca stau 8 zile dar n-am putut sa stau decat 6 zile pt ca au aparut niste probleme.Au aparut de asemenea si probleme financiare si nu am putut achita cazarea care se facea la sfarsitu sederii mele acum. Am disparut ca magarul in ceata fara sa platesc.
Ce mi se poate intampla acum?
Nu pot sa iau legatura cu ei pt ca nici acum nu am bani sa platesc cat am stat acolo.
Nu-mi cereti sa negociez cu ei ca nu cred ca am ce.
Vreau doar sa stiu ce se poate intampla in cazul in care nu pot achita cazarea.
Va multumesc!!!!
Buna seara !!!
Am avut o datorie pe care din lipsa de bani nu am putut-o achita si acum am primit un ordin (sau cum se numeste) de executare silita.
Ideea e ca locuiesc cu ai mei si nu am niciun bun din casa pe numele meu.
Nici servici nu am,nici bursa. Ce imi va "Executa" in acest caz?
Va multumesc mult!