avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce mi se va executa silit in acest caz?
Discuție deschisă în Executare silită

ce mi se va executa silit in acest caz?

Buna seara !!!
Am avut o datorie pe care din lipsa de bani nu am putut-o achita si acum am primit un ordin (sau cum se numeste) de executare silita.
Ideea e ca locuiesc cu ai mei si nu am niciun bun din casa pe numele meu.
Nici servici nu am,nici bursa. Ce imi va "Executa" in acest caz?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 00:33, 21 Noiembrie 2009
Daca nu aveti nimic pe numele dumneavoastra , si nu lucrati cu forme legale pe nicaieri , trebuie sa stiti ca executarea silita se prescrie dupa 3 ani , dar un nou termen curge de la fiecare alt act de executare asa ca nu trebuie sa recunoasteti datoria in niciun fel , pentru ca daca platiti chiar si un ban o sa inceapa sa curga un alt termen de prescriere .

Creditele sunt asigurate pentru risc financiar , asa ca nu este problema .

O sa va treaca pe lista neagra si nu o sa mai puteti lua credite o perioada .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc ContSters347381 ContSters347381 Buna ziua...Tatal meu a facut in 2007 un abonament la o firma de telefonie mobile. A achitat 1 an si jumatate si cand i-a venit factura 1100 lei nu a mai ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie dupa 3 ani de indemnizatie ccc Cozmin880 Cozmin880 Buna dimineata, as vrea sa deslusesc un mister care pune in dificultate multi oameni. Va rog sa imi oferiti daca se poate o informatie legata de executarea ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita credit de nevoi personale criticliterar criticliterar Buna ziua, Indraznesc sa apelez la bunavointa dumneavoastra in a ma lamuri cu privire la o situatie pe care am intampinat-o zilele acestea. Am primit o ... (vezi toată discuția)