#-o deci din data de 30/09/2008 el trebuie sa plateasca cite 100 de euro pe luna,noi nu am primit nici un document la mana ,sotul meu a zis ca plateste dar in rate iar ea nu este de acord,se poate plati in rate sau cel putin in 2-3 parti?ea vrea toti banii deodata,ce-i de facut,notificarea cum se face,nu stim nici un cont bancar de a ei,multumesc ptr ajutor.:((
:-/ BUNA ZIUA!DECI TOT CE AM SPUS SE POATE DOVEDI PRIN ACTE,SOTUL MEU NICIODATA NU S-A NEGAT DE MULTE ORI I-A TRIMIS MAI MULT DECIT SUMA STABILITA,DAR ACUM NU PUTEM SI S-A STRANS O SUMA CONSIDERABILA IAR MAMA FETEI NU VREA SA PRIMEASCA BANII IN RATE II VREA PE TOTI ODATA ,CHIAR AVEM ACTE CUM I-AM TRIMIS SI NU VREA SA PRIMEASCA,CE-I DE FACUT IN CAZUL LUI?:oops:
buna!as avea o intrebare,sotul meu a avut o relatie anterioara din care a rezultat un copil,a fost dat in judecata ptr pensia alimentara si i-a venit sa plateasca 82 roni/luna,dupa aceea a fost dat iarasi in judecata ptr majorare si trebuie sa plateasca cite 100 euro pe luna,mentionez ca sotul meu nu are loc de munca,proprietati si deasupra nu este apt de munca ptr un grad de minusvalie ce are,el nu sa negat niciodata sa plateasca dar in momentul de fata ne este foarte greu si nu avem posibilitati,pentru asta il poate aresta?va rog sa imi raspundeti,multumesc anticipat :help: