avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate stana

Activitate stana

Răspuns la discuția sesizare inspectia muncii
multumesc frumos dar nu mai am rabdare,ajutatima ca acel patron sami plateasca tot ce am, pierdut atatia ani ca mai are angajete sa nu mai pateasca si ele ce am patit eu si in trecut el a mai avut asemenea situatii,am lucrat zilnic 12 ore si asta merit?am lucrat la el 8 ani si pe cartea de munca am 5?doamna ionita stie ff bine va multumesc mult ajutatima pas cu pas ca de maine sa stiu ce am de facut
patronul nu are nici o legatura?lui i merge afacerea mai departe,nu are nici o treaba,domna ionita de la itm nu are nici o treaba,este vina mea ca numi pot inchide cartea de munca?cum se poate de 3 ani tu ca patron sa nuti duci statele de plata atata timp cat tu mai ai angajati?ai program de 8 ore dar u lucrezi de la 6 la 17?nu mi se retine carnetul dar sa mi se inchida fara 1 an jumate care eu lam lucrat?ca doamna ionita nu cheama patronul cu actele?ce vina am eu?cum sa ma inteleg eu cu acel patron?lui i merge afacerea ff bn sia mai deschis un punct de lucru eu stau pe la usile itm si am pierdut atatia ani imi pierd actualul loc de munca,ca nu vrea sa ma mai tina fara carte de munca dar eu ce pot face cu fostul patron si cu doamna de la itm?ei prospera.....eu ce fac iau randul oamenilor someri pentru ca doamnei ionita sai fie bine?
daca este cineva pe acest forum sa va spuna de doamna ionita de la itm cat de urat vorbeste,cum se poarta,ea mereu este in concediu,cand o gasesti stai 2 ore la rand si cand intri la dumneaei mai ai putin si iesi batut,dar nu inteleg dc nu face nimic cu acel patron?el de 3 ani nusi duce actele la finele fiecarei luni?sau se trece de la dansa cu vederea pentru mici atentii/?tot pe mine ma trimetea sai aduc acte,dar dansa nu se misca dupa scaun am rugato sa ma ajute mia zis ca nu are cu ce sa ma duc sa vorbesc cu patronul sa ajung la o intelegere cu el sami dea mie actele sau sa renunt la 1 an si jumatate asa poate sami incheie cartea de munca.Vi se pare normal?am pierdut 3 ani sa mai pierd inca?dc ca eu sunt angajata,acela e patron,si dumneaiei e cea care trebui sa faca dreptate ?unde e dreptatea ?si pana in 2010 eu am pierdut aproape 5 ani cine este raspunzator?cinemi va plati mie?
multumesc frumos dar doamna ionita dc nu a facut nmk timp de 3 ani?sa cheme patronul cu toate actele?mia zis mie sai aduc statele de plata nu erea dreptul dumneai sal cheme?eu am pierdut 3 ani vechime pentru asemenea oamenii,si doamna ionita vroia sami inchida cartea de nmunca fara 1 an si jum tot eu sa pierd si sai trimita o citatie ceva acelui patron?vi se pare corect?partonul nu pierde nimic tot noi sa avem de suferit ?
de 3 ani am plecat de la o firma tot de atunci nu mi se poate incheia cartea de munca pentru ca o doamna de la itm nu face nimic,sa cheme patronul cu actele necesare sa mi se inchida cartea de munca,mam saturat sa stau pe la usile itm si sa ti se vorbeasca si urat,cum ajuta itm sa fie mana in mana cu patronii?de 3 ani de zile firma lui merge in continuare nu are probleme,eu risc sami pierd actualul loc de munca ca nu ma angazeaza nimeni fara acte mi sa spus sa ma inteleg cu patronul oare nu e de competenta itm sa se ocupe de patronii caresi bate joc de lume?ce pot face?